291
Як стало відомо, новий завод «Інтерджус Буковина» перероблятиме до 1500 тонн фруктів на добу. Основна продукція – концентрований яблучний сік та соки з малини, вишні, черешні, слив. Планується закуповувати сировину у місцевих фермерів.
Підприємство також виробляє біогаз, одержаний у процесі переробки фруктів. Його планують використовувати для обігріву місцевих споруд.
Завод складається із складських приміщень, очисних та сушильних споруд, адміністративних будівель та під’їзних доріг.
Запуск виробництва заплановано до кінця 2025 року. Завод має створити 150 нових робочих місць.
ТОВ «Інтерджус Буковина» було засновано у лютому 2020 року в Чернівецькій області. Основний вид діяльності – виробництво фруктових та овочевих соків.
Джерело: forbes.ua